Tuesday, July 1, 2008

Shopping brg baby

Lepas je kitaorang setel kt bank terus je pegi shopping barang-barang baby.
Korang ingat senang ke mau beli. Waduhh! Byk pilihan sampai x tau yang mane satu nk amek.
Photobucket

Tgh memilih la ni yang mane nak amek. Mama kena tanye ku dlu sbb aku ade share. Kalau aku kate tak ske terpakse carik yang lain. Hiks!
Photobucket

Mama ni kalau buleh yang paling besar tu dia nak amek. Adehh! X skeee.
Photobucket

Photobucket

Comei je beg nih.. ;)
Photobucket

Photobucket
Nak dekat setengah jam jgk la memilih. Last aku kasi je mama duit n mama yg g beli. Jahat kan..Huhuhuhu!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998