Monday, July 21, 2008

Makan-makan

Hari sabtu arituh family guwe kuar gi mkn2. Family blah bapak ku ni klu plan ape2 sume adik badik join skali. Memang suke berkumpul rmai2. So, klu kuar mkn betape pjgnyer meja kiteorg kan. Mlm tuh yg ade 5 family je tapi dh rmai dan riuh giler. Dorng plan wat mkn2 ni sbb nk meraikan birthday Atuk dan Acu aku. huhu!~

MENU tuk malam tuh Ikan Siakap masak 3 rase, Sup Ekor, Tomyam Campur, Kailan Ikan Masin, Telur Bifstik dan yang paling penting smbal belacan. hiks!~

Aiyakk! Adif siap bwk bantai mucuk lagi. Bwekk!~ ;)
Photobucket

+Makuda & Mama+
Photobucket

+ Cik Ida (salu ku p'gil kak ida, dh terbiase l0h. Tu macik aku tu ske2 je p'gil kak hiks!), pakcik farizam & Atuk+
Photobucket

+Acu, Adif & Cik Wawa+
Photobucket

+Pakcik Hairul (Member2 dia p'gil Kingkong. Ahaks!) & Mak+
Photobucket

Air sume dh ckit. Makanan blom smpai2 lagik. Heee!~
Photobucket

Photobucket

*Sorry lol gambo tak terang al-maklumla la sume kan gelap2. Hee! Pehtu gambo ngah mkn tak sempat amek yola kan ngah lapo kol 9.45 br mknan smpai pewot pon udah masuk angin. Masing2 cam kebuluQ je mkn. HIks! ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998