Monday, July 14, 2008

Keputusan Darah

Jumaat lepas ku pegi Hospital Ampang utk mengetahui keputusan darah tempoh hari. Perasaan berdebar, takut dan sebagainya menghantui fikiran ku dan ku hanya mampu berdoa. Hanya Tuhan yg tau bgaimana perasaan ku ketika itu.

2022!!
Photobucket

Dah kol 12 no aku masih blom dipanggil. Aiseyy!! Naik kematu muntut ni menunggu. Lambat nyerrrrrr!! Dah 4 jam dh ni ku tunggu. Balik kang. Hee. ;)
Photobucket

huh! Rmai gile arituh. Aku kesian tgk macik2 pacik2 dok lama menunggu giliran masing2.
Photobucket

Setelah lama menanti dengan perasan berdebar.... Ecececceehh! Skema gile ayat kan kan. Ahaks!
Alhamdulilah, sume nyer baik2 sahaja. huh! Lega.~~~~

Penantian ku berbaloi sbb dokter kasi MC. Wah! ske macik nih. ;)
Photobucket

Sebelum itu, ku ade apointment lain Rabu ni X-Ray plak dah. Aduyaii! So, tunggu je la ape lagi kisah selanjutnye. hiks! ;)

Photobucket


1 comment:

Anonymous said...

ish.ape sakit ko ni.jgn bwat aku tertanya2.tertunggu2.tercari2.
menanti jwpan.
hohoohohohh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998