Tuesday, July 22, 2008

Kenny Rogers

Tadi ku kuar lunch dgn kwn myspace yg dh lame kenal n first time kitaorg jumpe. Dah lame sebenarnye nk jumpe tp si Is ni sibukkk la sgt kan dgn pilihan raye la, outstation la ape bgai. HIks!~

So, kiteorg janji jumpe kt McD sentul, dlm kol 12.30tghari tuh aku gerak dr opis. Bkn salu kuar lunch pon kan ape slhnye kuar awal ckittt arini. Huhu!! Sampai2 je McD tuh mak aihhh parking penuh plak, ku follow Is dr blkang n kitaorg mkn kt Kenny Rogers je.

Photobucket

Biase la pompuan kan klu jumpe ade je mende nk cite. Sambil mkn pon tak berhenti berborak maklumla first time jumpe. Aku order Pasta Chesse n Mango Juice, ku tak abes mkn pon muak plak mkn pasta ni.

Photobucket

Tak rmai org pon tghari tadi. See!!
Pas je kitaorg masuk ade la 2 3 table org.
Photobucket

Taraaa!~
Ni dia Cik Is sempat pose jap tuk Cik Wawa. Single but not available yer. :)
Photobucket

WAhh! Lepas mkn sempat posing lagik macik2 nih. Yelakan takde org lantak loh. ;)
Photobucket

Thanks Is belanje wawa mkn td. Lenkali wawa belanje plak okey! :)

Photobucket

3 comments:

Mohd Kamal said...

Amboi..!!! Dua-dua sama cantik. Tak tau nak pilih saper..

Wawa_Nadwa said...

y0lah tuh.
mceh!~
(~_~)

Kiki said...

Good for people to know.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998