Friday, July 18, 2008

Kad Jemputan

Hari ni ku terima 2 kad jemputan dr temanku CIk Haryati dan dr ex-bos Encik Ayob bkn dia nk kawen tapi anaknye yg mau kawen. Ada sape2 lagi mau kawen jgn lupe jemput yer. Lai Lai Laiii!!!!~~

Atiiii... Jauh noo majlis ko smpai kt kelantan nuuu. Maybe, aku gi umah blah laki ko je la eyh. Hee!~
Photobucket

Kad Jemputan yg ni menarik dan skrng tren kad jemputan sume camgini. Kenduri kawen anak bos lame ku, Encik Ayob. Dkt je kenduri nyer kt keramat je. Ade sape2 mau temankn?? ;)
Photobucket

Haaaa.. Yang ni dh dpt lame m'gu lepas. Terkejut badak aku tau AM nk kawen. Ahaks!
Ni plak kad jemputan member ku sorng nih si Am yg takmo ngaku dh ade gelpren tau2 dpt kad kawen. Ku pun taktau ape motif nyer. And now ko jln jumpe aku wat tak kenal, wat tak nmpk yerr.. Xpe2!! Ape2 pon tahniah dan pasni ko jgn gatai2 ngn kwn aku lg okiessssss.. hiks!
Photobucket

* Adehh!! Takde baju loh nk pkai gi kenduri. Hiks!!

1 comment:

Anonymous said...

kt k0 bile lgik!
;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998