Tuesday, July 1, 2008

Bayor Bil

Hari isnin, semalam ku amek cuti. Sbb nyer.. saje2 je nak p'habihkan cuti ku. Huhuhu!
Ingat dapat la dok umah kan. Haa. Takde maknye nyer!

So, aku kena teman mama pegi bank bayor segala bil2.

Photobucket

Setelah dipakse dan didesak baru la dia mau bergambo. Hee!
Photobucket

Haa. Bdk ni pon ikut jgk. Time ni dia takde mood sbb nyer kena tegur ngan mama psl... ade loh. hukhukhuk!
Photobucket

So, arini mama geng ngn hakuu.. Yeeehaaaa!
Kalau idak ku memang sensorang je. Ashik2 dia je ngn mama. Shian aii tau. ;)
Photobucket



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998