Friday, June 27, 2008

Welcome to My Office! ;)

Owhh.. Cik Wawa ade rupenye...

Photobucket

PC ni la ku dok ngadap hari-hari. ;)
Photobucket

Sudut ni aku selalu ngadap wat keje sbb ade gambo family. ;)
Ni kalau takde keje bersih je la kalau ade keje phm2 je loh. Huhu!
Photobucket

Tray ni aku letak sume keje-keje ku. Surat keluar masuk, cek bos n sume la letak sini. Bos ku akan bertenggek kt sini tgk surat2 dia. Kertas putih yang bertempek tu jadual kuliah bos ku.
Photobucket

Sume fail-fail bos ku pilih kaler hijau. Nak kate suke ijau tak jgk.
Ehh! tersesat plak fail biru tuh. Adeh!
Photobucket

Atas kabinet fail ni ku letak la alas meja biru dari seorg kwn yg br pulang outstation. Dari mane eyh abee lupe loh????
Ku ade la bela pokok kecik tuh. Tapi mcm 'Idop segan mati x mau' tinggal 3 4 lai je daun nyer. Hehehe.. ;)
Photobucket

Sekarang gambo bwh meja plak eyh. Haa.. Mesti korang nampak bantal merah putih tuh kan. Siap ade kain ijau lagik. Paham2 je la tuk ape yer. ;)
Photobucket

Kasut ni kalau hari biase idak nyer cam gini. Ku campak je bwh meja. hiks!
Photobucket

Bawah ni manyak clear maa. Kalau ngantok ku membongkang je la bawah ni. Mau join ka? hiks!
Photobucket


3 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bersih nyer meja dia..he he he
kalau akak nyer meja cam nih...alamat nyer owang kata akak tak buat keje loh...

hik hik hik....

meja akak berselerak giler...dah nama pun keje2 penerbitan....bersepah dengan kertas...[pengakuan ikhlas nih]

ahaks~.....

Wawa_Nadwa said...

owh.
akk nk ckp wawa xdek keje la eyh.
kekekee!

ni time xde keje loh.
cube kalu ade.
mak aihhh.

..::Man-Man::.. said...

kasut bwh meja cm kenal...
tp...
ker dh lama buang kasut tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998