Tuesday, June 24, 2008

Sinar

Kontinjen Sinar telah berjaya menyandang johan keseluruhan Karnival Sukan Staf 2008 apabila diumumkan sebagai juara pada Majlis Penutup Karnival Sukan Staf Antara Jabatan dan Gabungan UTM City Campus , Kuala Lumpur 2008.

Photobucket

Haa.. Korang jangan main2 ngn team kitaorg tau. Ahaks! Aku x buleh ckp lebih2 kang ade org majuk xmo jenguk page aku kang sbb team dia kalah. Huhuhu!

Photobucket

Aduyaii! Kereta sapa yg ternganga tuh. ishh!

Photobucket

Time2 ni la nak amek gambo haku. T'gu la ku tutup ape patut dlu.

Photobucket

Teringat zaman sekolah dulu ade perbarisan tuk Rumah Sukan. hiks!

Photobucket

Aiyakkk..!

Photobucket

Baru lpas main netball. Baru main bape minit dah pancit. Rase badan dah berat loh.

Photobucket

2 comments:

Anonymous said...

main tipu buleh la menang jd juare boooo...ekekekekekek

Wawa_Nadwa said...

mane ade main tipu.
sah2 kitaorg mmg terer kan.
jeles la tuh.
huhuhuhu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998