Friday, June 20, 2008

Sek0lah!

Haa. Korang jgn x tau aku time sekolah join pengakap. Tapi sampai form 2 je. Pastu xde commitment dh. Yela kan nk kawad bgai. Adeh! x sanggup la. Kawad kawad kawad! Aku x sukeeee!

Aku lebih minat dgn sukan. Dolu2 memang wakil rumah sukan main bola jaring dan bola tampar. Kalu main bola jaring position aku 'C' or 'GA. Korang pandai2 la carik makne nyer. hiks!

Photobucket

Yang ni before gi kem kt mane ntah aku dh lupe. Umo baru 13 ke 14 cam gitu la kot. Muke mude belia je kan. ;)

Photobucket

Kat sek dlu kwn2 p'gil aku 'Syai'. Bile start keje bdk opis p'gil 'Wawa'. Lebih selesa dgn nama wawa smpai skrng. ;)

Photobucket

-Form 2-

Photobucket

-Form 3-

Photobucket

-Form 4-

Photobucket

-Form 5-

Mase ni aku jd Penolong Ketua Kelas. Ketua kelas nyer plak kwn aku paling kamcing sbb kwn dr kecik br lahir smpai la skrng. Dat'y aku salu kena buli. Jaat ko AMaL!

Photobucket

1 comment:

Farazila said...

la..wawa ni budak SMK DAR ker..
sy pon skool kat situ gak...
5 SC 2..sama kelas dengan silmi...

padan tgk muka mcm kenal jer...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998