Friday, June 27, 2008

Potong Rambut

Semalam aku temankn mama pegi potong rambut. Teringin seyh mau potong rambut yelakan rimas rambut sudah panjang. Kalau potong pendek sgt plak kang susah plak nk pkai tudung kan. hurmm. Terpakse pendamkn hasrat hati ni kerna tidak dpt 'permission' tuk memotong nyer! Ku akan cube dpt permission dari nyer. Chaiyok! chaiyok!! Hohohoo.

Dari dlu sampai sekarang memang aku akan potong rambut kt salon ni area tmn dagang. Tokey salon ni plak kwn mama so pindah jauh mane pon cni jgk mama carik. Mase muda2 belia dlu aku wat rebonding kt cni dapat murah ckit loh. Huhuhuuu!


Korang tgk je muke amoi ni ganas n kasar kan. Mase wat rambut aku dlu bgai nk tercabut la dibuatnye smpai 3 org wat kan. Nak cantek nyer psl x kisah la.


Photobucket

Aku minat ngn style rambut ni. Tapi pendek sgt la kan. Hurmm.. Lagipon muke ku bolat so x sesuweiiii.

Photobucket

Shian dak ni dpt potong.

Photobucket

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lawa arr style rambut tu..

akak pun dah lama tak merekabentuk rambut akak nih..

ha ha ha...

muka bulat pun ok per wat rambut cam tu...nampak chumeL..


ahaks~....

Wawa_Nadwa said...

yela kak.
kena mntk permission dlu la kak.
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998