Friday, June 27, 2008

Ngidam Mekdi l0h!

Pagi-pagi lagi dah nampak gambo Fillet O' Fish McD yg beso kt dpn Great Eastern nih. Nyam Nyam! Cedapnyeee. Sape nk blnje sayeee???

Photobucket

Tgk la pemandu2 yg berhemah. Polis trafik pon dah dah larat dh nak larang kan. So, biar je la depa2 nih. Polis pon phm depa sume ni terkejar2 mau pegi keje. Sib ku naik kete klu idak ku dah join dorang. Huhuhu!
Photobucket

Selalu nyer pegi keje sorang2 je. Arini ade bdk mane ntah sesat. hiks! Hari ni adek pompuan ku kena blk UiTM Segamat dah. Aku turunkn dia kt Stesyen Putra je sbb dia tumpang kwn nyer blk. Tapiiii yang hangin nye ahad dia blk cni blk. Semak je! Ahaks.
Photobucket

Haa.. Akak yang cun melecun ni Office mate ku yang pemalu. Pemalu keeeee?!
Takde makne nyer. Akak ni merangkap penasihat ku
Selalu ingat aku"Wa! Lock pintu.."
kekkekekkeke!
Photobucket

Okey! Sebelum mula kan tugasan mari kita bergambo dulu.
Photobucket

Korang tgkkkk tray aku yg atas tuh. Haa yg tu makne nyer pagi ini aku tak byk keje. Yeehaaa!
Photobucket


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998