Thursday, June 12, 2008

Zaman Kanak-kanak ku ;)

Memandangkan ade request s0h letak gambo aku kecik2 mase baby so arini aku tempek la tuk korang. ;)

Photobucket

4 Bulan
+
+

Photobucket

7 Bulan
+
+

Photobucket

1 Tahun
+
+

Photobucket

2 Tahun
Gambar ni mase aku ngn mama nak balik kampung sbb nak amek adik perempuan aku kat sana naik train . Ada cerita disebalik gambo ni. hiks!
Biase la bdk umo 2 tahun nakal ckit lari sana lari sini jenuh mama nak jaga. Mase aku ngah dok buas berlari tetiba aku hilang dari pandangan. Mama pun risau cari aku hilang kat mana. Korang tau aku kt mane???
Aku jatuh kt bwh train tuh. Konon2 nk langkah masuk dlm train. Ingat kaki tu smpai la rupenye idak. Jatuh kedebukk btoi2 kt celah2 train. Kebetulan dah nak gerak plak. Mama panik gile la pikir camner nak kuarkn aku dari situ. Tapi mama cerita kt aku time tuh aku dok diam je kat bwh tuh tak nangis gua cakap lu. hiks!
Keadaan mase tuh kelam kabut n
train delay 1 jam sume nyer disbbkn aku. hiks!

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

comel nyer dier....

he he he....

alyanis Terrisya said...

masa kecik2 comel bile dah besor comot... he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998