Wednesday, June 11, 2008

My Family ;)

+Abah & Mama+
Photobucket
Ni abah n mama ku. Dorang nmpk muda kan. Bukan aku yg ckp org la yg ckp. Dema ni kawen mude dat'y anak sume dh bes02 tp still mude belia lg. Umo aku skrng ni dorang dah ade sorng anak = WAWA. Abah aku tu garang beb. Mama plak very la the sporting. Kalau nk dating bagitau mama je x bgtau abah tak0t kena marah. ;)
+
+
+My AdEk 1+
Photobucket
Ni My Luvly Sis Dyla. Anak ke2 dlm family aku. Dia ni la peneman aku kt umah. Dia ni lah jgk teman gadoh,teman tido, teman segalanye. Kalau dia dh blk UiTM jh0r sunyi la haku. Dia nmpk je lembut tp ganas jgk. Jgn main2!
+
+
+My AdEk 2+
Photobucket
Ni plak adek bujang aku. Dia ni lain dari yang lain ckit. Degil n kaki nyakat adek n kakak2 nyer.
+
+
+My AdEK 3+
Photobucket
Adek yg ni nakal ckit. Tapi dia yg paling manje ngn aku. Biase la anak bongsu kan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998